Eventet

Det som tog plats på eventet var lite som minigames, antar jag att man kan beskriva det som. Det första vi skulle göra var att hitta Sofias och Natalies hästar som var gömda någonstans runt om i Firgrove byn och Firgrove banorna. Vi skulle även igga alla andra så vi gick på solo uppdrag! Jag vann faktiskt denna del då jag hittade båda hästarna först, so yay me! :D
 
 
Sedan blev vi indelade i lag. Ett The Walking Dead-lag och ett Game of Thrones-lag. Jag, Sture och Nemo blev i GOT-laget! Vi var fett fina med.
 
 
Sedan skulle vi till klubbhuset för nästa omgång av lek! Sanna eller Natalie skulle säga ett citat som kom antingen från TWD eller GOT, sedan blev man utpekad och fick 1 poäng ifall man visste vilken serie citatet kom från och ett till poäng om man även visste vilken person som sa det.
 
 
Sedan körde vi "Under Hökens Vingar" som avslutningen på eventet, och självklart lyckades Karlssons Klister-Heeeli fastna i en sten... Någon förvånad? ;)
 
 

Lovisa SilverBrooke

Fin blogg du har❤️

Svar: tack :)
misshaley.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!

Går vid namnet Haley Underfall på Starstables och har spelat i ungefär 2 år nu. Jag bloggar om mina aktiviteter i spelet, allt från uppdrag till klubbaktiviteter! Ni hittar mig på Server 1, Air star!