Sneakys trafikskola dag 2

Idag var det riskettan och halkbana som stod på schemat för oss i Sneaky Dragons som snart får ta våra körkort. Vi klarade allting så bra att vi får ha uppkörning och teoriprovet på torsdag, yay us!
 
 
Först samlades vi och fick svara på lite teorifrågor angående alkohol och droganvändning när man kör bil. Mycket lärorikt, vi fick även kolla på en väldigt komisk film Heli och Annie delade med till oss i våran facebook grupp angående hur människan reagerar på olika droger bakom ratten.
 
 
 
Efter det var det dags att bege oss mot Dinodalen för att klara av halkbanan, så vi fick inte ha en fjording, ponny eller nordsvensk. På det sättet märker vi av halkan när man kommer upp i högre fart, vilket i Starstable blir när våra hästar hoppar i Dinodalen och hastigheten ökar i någon sekund.
 
Det var allt för dagens event, nu blir det att tagga inför imorgon och onsdagsuppdateringen! Kanske kommer det nya hästar? :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!

Går vid namnet Haley Underfall på Starstables och har spelat i ungefär 2 år nu. Jag bloggar om mina aktiviteter i spelet, allt från uppdrag till klubbaktiviteter! Ni hittar mig på Server 1, Air star!