Mästarnas mästare

Varje söndag, en gång i månaden så har vi ett event som heter Mästarnas mästare, hos oss i Sneaky Dragons. Den som vinner ett av dessa event kommer få en pokal hemskickad till sig, och måste sedan hålla i ett event själv. Eventen kan handla om vad som helst sålänge det slutar med EN vinnare i slutändan. När nästa person vunnit ett av eventen, får denna personen pokalen hemskickade och sedan fortsätter det på det viset. Hela idén kom ifrån Nina Bunnystorm!
 
På söndagen den här månaden så var det Heli som höll i eventet och det var så enkelt som under hökens vingar! (Jag vet att vi inte är så många på eventet, men vi är som sagt vuxna människor i den här klubben och på helger, även på söndagar, så har de flesta någonting för sig.)
 
Det enda vi hade fått som instruktioner var att vi skulle ha en "vacker outfit" på oss. Så jag gick till Valedale paddocken där vi skulle mötas och blev bemött av en väldigt fin Nina! Sedan sitter vi på teamspeak och spekulerar och Ellie i klubben tipsar om att det kanske är Under Hökens Vingar event! Som den vinnarskallen Nina är, så rusade hon hemåt och satte ihop en outfit med ALLA färger i princip, haha.
 
 
Det hela gick ut på att vi körde 2 st rundor av leken. Första rundan så hade vi Nina som vinnare, och andra rundan så hade vi Sasha. Så duktiga tjejer!
 
 
Efter detta så valde Heli att ha en resultat tävling mellan de två vinnarna för att se vem som ska ta hem pokalen till nästa månad!
 
 
Så busig som Heli är så informerade hon inte de tävlande om att resultattävlingen skulle befinna sig i Dinodalen, så varken Sasha eller Nina sprang med en fjording eller en nordsvensk. De skulle alltså tävla Dino-tävlingen med långsamma hästar, haha! Det blev tillslut Nina som stod vinnare, GRATTIS!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!

Går vid namnet Haley Underfall på Starstables och har spelat i ungefär 2 år nu. Jag bloggar om mina aktiviteter i spelet, allt från uppdrag till klubbaktiviteter! Ni hittar mig på Server 1, Air star!