10 fakta om Haley Underfall

1) Jag älskar hundar. Och inte bara hundar som djur, utan jag älskar att studera hundpsykologi och hundbeteenden. Jag har läst och varit, jag antar, passionerad över detta ända sen vi fick vår första hund då jag var 9 år gammal. Alltså sen 10 år tillbaka! :D
 
2) En av mina sämre egenskaper är att jag alltid vill säga mina åsikter så fort jag inte tycker som någon annan, hehe... Dock har jag blivit bättre på att tygla mig själv.
 
3) Jag har spelat sedan barnsben, jag vet inte riktigt ifall det var min storebror som undermedvetet gjorde mig intresserad av det. När folk satt och tyckte att leka med Barbies och Dockor var roligt så satt jag limmad framför tvn och spelade Zelda.
 
4) Jag har en tungpiercing och tatuering just nu. Om jag hade haft pengar hade jag också tatuerat en uggla på min underarm och kanske piercat min naveln. Dock vet jag hur lätt det är att kroppen stöter ut navelpiercingar, så vet inte riktigt hur jag gör med det, asså :/
 
5) Jag hatar människor. Och nu menar jag inte att du som sitter och läser min blogg ska känna dig hatad eller något, för jag menar inte på det sättet. Men hela mänskligheten i sig. Jag hatar hur vi förstör miljön, vi utrotar djur och växtarter, hur vi använder upp för mycket olja och bara förstör vår planet mer och mer för varje dag som går. Jag hatar hur mycket skit mänskligheten för med sig.
 
6) Jag är diagnotiserad med depression inom det bipolära spekret. Vad innebär det då? Eeh, jag kan i princip börja må bajs över en natt utan anledning, sitta och liksom gunga i foster ställning, gråta och ha världens klump i hela magen som sträcker sig till halsen så jag inte kan äta för att sedan få en ångest som aldrig tycks försvinna. TILL att på kanske 2 nätter efter det, ha så mycket energi att jag inte ens kan sova, att ha så mycket olika ideér på vad jag vill göra, att det kliar i hela min kropp så fort jag står stilla och jag vill alltid iväg och göra saker och mår så jävla bra, lite för bra. Haha, emotionell berg och dalbana helt enkelt. Åh Heli...
 
7) Jag älskar sex, haha. Jag vet inte, kanske lite opassande att säga då folk är i blandade åldrar som läser min blogg kanske, men det är trots allt MIN blogg om MIG, såatteeeh sorry not sorry. Och nu menar jag inte bara samlagsbiten utan jag tycker liksom människors fysik är intressant, vår samlevnad, varför våra kroppar ser ut som dom gör och hur dom fungerar ihop. Biologi antar jag? Eeh. Jag vet inte, tycker bara sex som ämne är intressant att prata om. (Och utföra, hehe.)
 
8) Jag dömer ingen och kan nog vara en av de lättaste personerna att prata med. Och när jag menar att jag inte dömer så menar jag det verkligen, folk kan sitta och berätta de mest sjuka sakerna och jag kommer inte reagera konstigt på det minsta sätt. Efter att ha hängt och pratat med så mycket människor både i verkligheten och på internet så har man fan i mig sett och hört allting, haha.
 
9) Jag älskar LAYOUT och DESIGN, gud vad jag älskar det! Det är så himla kul att sitta i photoshop och trixa och fixa ihop en massa olika saker, ingenting sätter stopp för det heller förutom sin kreativitet och fantasi! En av anledningarna till varför jag älskar att blogga är som sagt för bloggens utseendes skull. Jag tror jag suttit och hållt med webbutveckling sedan jag gick i årskurs 6 i grundskolan vilket blir... 7 år från nu, typ. Jättekul är det! :D
 
10) Jag lyssnar faktiskt inte så mycket på musik. När jag är ute och går eller åker kollektivtrafik eller vad som helst så lyssnar jag aldrig på musik och har aldrig med mig headphones till mobilen. När jag väl sitter vid datorn så föredrar jag att ha en film rullandes i hörlurarna istället. :)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!

Går vid namnet Haley Underfall på Starstables och har spelat i ungefär 2 år nu. Jag bloggar om mina aktiviteter i spelet, allt från uppdrag till klubbaktiviteter! Ni hittar mig på Server 1, Air star!