Epona Event

Idag höll Ellie och Felle event hos oss i Sneaky Dragons och det blev en utflykt ut i Epona som inte kunde varit mer lämpligt! Vi som hade undersökt Epona fick ta hela gruppen till de ställena vi ansåg var finast eller bara allmänt intressant och sedan stannade vi till på varje ställe för att diskutera varför de ser ut som de gör och ifall det kanske kommer några framtida uppdrag till de olika ställen. Spekulationer helt enkelt!
 
 
 
Det tar alltid ett tag innan man lär känna ett område och detta gör också att det är oerhört lätt att tappa bort sig. Detta hände ungefär tre personer under våran runda så fort vi började galloppera i full fart, haha! Det gick heller inte att berätta vart vi befann oss för områdena är såpass främmande, tacka Starstable för koordinater. ;)
 
 
Eftersom vi kanske inte är världsbäst på att gå i töntled (hehe) så fick våra eventledare Ellie och Felle sätta på sig vår fina gula klubboutfit så vi skulle se vem vi skulle följa efter. (Vi är gamla tanter och blir förvirrade lätt, ok.)
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!

Går vid namnet Haley Underfall på Starstables och har spelat i ungefär 2 år nu. Jag bloggar om mina aktiviteter i spelet, allt från uppdrag till klubbaktiviteter! Ni hittar mig på Server 1, Air star!