Ett avslut

Tydligen så är ni fortfarande ett par som kollar in bloggen då och då, varför vet jag inte riktigt eftersom den stått helt död i flertal månader nu men om det inte redan blivit klart - Jag har slutat med SSO. Alltså helt. Spelet ger mig ingenting längre överhuvudtaget, jag kommer alltid ha mitt behov av att vilja förbättra mig inom spel och tävling och det kommer nog aldrig ändras. Starstable har tyvärr ingenting inom den kategorin som håller mig tillräckligt sysselsatt att jag vill vara kvar längre. WoW har alltid haft den aspekten genom pvp och arena vilket alltid hållt upp mitt intresse och nu har jag även börjat med CS för att testa på en annan typ tävlingsinriktning när det kommer till spel. Båda de spelen ger mig tyvärr så himla mycket mer än SSO som bara är att springa runt och göra i princip... Ingenting? Det enda som höll mig kvar i spelet förr var ju Sneaky Dragons och klubbaktiviteter men efter att ha varit i klubben i över ett år så var även dessa aktiviteter endast upprepningar av tidigare saker. Så I dont know man, Starstable tråkar helt enkelt bara ut mig.

Det är egentligen lite synd för varje gång jag går igenom mina gamla blogg inlägg så kan mitt sug att logga in var hur intensivt som helst för spelet har alltid varit som en mysfaktor för mig. Sen kanske jag springer omkring i fem minuter och intresset försvinner i princip i samma sekund som jag loggar in. Jag har alltid  tyckt om att blogga och skriva och det är nog det jag kommer sakna mest, men vad ska man göra? Kanske tar upp spelet i framtiden igen ifall det blir ett större utbud på saker och ting att göra i spelet.
 
Tack till alla som läst min blogg tidigare år och följt mig på instagram och dylikt, jättegulligt av er! Men life moves on. Nu lägger jag ner tid på jobb, andra spel och en helt underbar pojkvän som jag får mig att känna mig som den lyckligaste tjejen på hela jorden.
 
HA DET GÖTT.
 
mvh Haley Underfall
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Hej!

Går vid namnet Haley Underfall på Starstables och har spelat i ungefär 2 år nu. Jag bloggar om mina aktiviteter i spelet, allt från uppdrag till klubbaktiviteter! Ni hittar mig på Server 1, Air star!