Katt namn

Idag försökte jag hjälpa fina Violet att komma på ett namn till hennes eventuella katt hon kanske köper i snar framtid! :D Blev att kolla igenom allting från adels namn, till Harry Potter namn till Sagan om ringen, namn haha! Blir kul att se vilket det blir, oavsett vad så kommer det passa perfekt!
 
 Ny häst?

Jag tycker ju som sagt mest om stora hästar och så kommer det nog alltid vara. Detta går såklart ut över ponnysarna då jag tycker dom är så små, knubbiga, långsamma och klumpiga, meeen men tanke på att vi kommer ha framtida ponny events och ponny veckor i klubben så kan jag ju lika gärna köpa till mig en. Visserligen så har jag en ponny, men jag tycker inte han är fin alls. Köpte honom endast för han var billig och jag tror också det kan vara en bidragade faktor till varför jag inte orkat levla honom, jag har inget sug efter honom, han tilltalar mig inte helt enkelt.
 
Så därför har jag kollat in den här sötnosen ett tag! Gillar ju färgen på honom betydligt mycket mer än på min andra ponny så jag tror denna skulle vara enklare att levla! Synd att jag är så fattig att jag inte ens har råd med han, haha men det går att lösa. Han blir nog det nya tillskottet i familjen tillsammans med paint hästarna :')
 
 
 Fredagskväll

Idag blev det en intressant fredagskväll med mycket upp och ner vändningar, haha! Följde efter Sture, Felle och Sasha när dom kör champ (standard) utan var en duktig hejjarklack som vanligt. Försökte också få med drakarna till discot men det gick inte lika bra som jag hade hoppats. :(
 
Annars så har jag märkt att jag börjat bli väldigt lättretlig på senaste, eller lättirriterad helt enkelt. Är ganska jobbigt menmen, what to do. Bara tråkigt när det kanske går ut på fel människor eller när folk kommer fram vid fel tillfälle. Helt enkelt om ni skriver i spelet och jag inte svarar så 1) Jag är nertabbad, dvs har inte spelet uppe. 2) Jag är inte på humör för att prata och vill vara själv. Bara för att klargöra det lite lätt!
 
 
 
 Hej!

Går vid namnet Haley Underfall på Starstables och har spelat i ungefär 2 år nu. Jag bloggar om mina aktiviteter i spelet, allt från uppdrag till klubbaktiviteter! Ni hittar mig på Server 1, Air star!