My blue hair brings all them boys to the yard

Sommaruppdragen kom till Jorvik! Faktiskt ganska kul, andra gången i rad de släpper ganska långa uppdrags chains så att säga. Tidigare var det ju typ bara "hitta mina pärlor", sen slut. Så detta uppskattade åtminstone jag enormt :D Tyvärr kunde jag inte ta så många bilder då jag som sagt sitter på min macbook då min stationära lyckades krångla till sig ytterligare en gång, så nu är den på lagning IGEN.
 
 
 
 Uppdatering

Idag var det uppdatering! Gud så otroligt jättemysigt roligt att vi fick fler uppdrag! Verkligen otroligt jättemysigt roligt att det var typ konversationer med Marley! Men också otroligt jättemysigt roligt att det hela gick ut på att typ stå på en och samma plats. ELLER HUR? Verkligen, jättekul! Det gjorde ju inte alls så alla på hela Air star ställer sig Marley. Inte vid Marley, utan på. Av någon anledning så har jag märkt att folk i spelet gör så, inte bara uppdrags mässigt utan även när de ska prata med en. De ställer sig i en, the fucks up with that?
 
Vilket fall som helst, var så mycket människor runt om honom och jag blev trött på att hela tiden behöva söka efter ett utropstecken när man för musen över hela jävla bunten av människor, så jag sket i uppdraget. :)))
 
 
 
 Tack!

Precis som titeln säger, tack till er som faktiskt fortsätter att komma och kolla in min blogg och förlåt för att jag är så hemsk dålig på att uppdatera den. MEN, det är som sagt sommar. (SKOJA, som att jag gör något på sommaren...) - Men min dator har begått självmord och det har blivit dags för mig att säga adjö. Men medan den har krånglat så har jag inte kunnat spela någonting, har inte ens kunnit komma in på min dator, därav inte heller kunnat uppdatera. Dessutom har jag oerhört svårt för att multitaska spel och just nu finner jag WoW jätteroligt. :( Dessutom är SSO ganska dött då flertal människor i vår klubb har ett liv under sommaren så finns liksom inte så mycket där att göra för tillfället.
 
Gud, alla mina inlägg har jag bara whinat på. För att pigga upp denna deppiga stämning av att min döda blogg så tar vi alla en tyst minut (eller så många minuter som låten är...) och lyssnar och njuter och ler och mår bra. ":)"
 
 
 Hej!

Går vid namnet Haley Underfall på Starstables och har spelat i ungefär 2 år nu. Jag bloggar om mina aktiviteter i spelet, allt från uppdrag till klubbaktiviteter! Ni hittar mig på Server 1, Air star!