När kommer jag blogga?

Svar till dig, Sally! :D
 
Just nu har jag noll inspiration till att blogga vilket är en mix av att det är jullov i hos oss i Sneaky Dragons dvs inga event och att folk är upptagna med irl livet. När det här lovet går över tidigt i januari så kommer jag börja blogga igen. :) Mer exakt den 4 januari kommer jag börja uppdatera igen!Ny häst och blogga

Planen var egentligen att vänta med att köpa en islandshäst men efter att ha betraktat den bruna islandshästen i nästan en hel dag så tog jag beslutet att köpa hem honom! Han fick namnet, Chance. Ett namn jag älskar på människor också, det är väldigt vanligt i engelsk talande länder. Dock avskyr jag att man är tvungen att ha dubbla namn och inte bara ett så hans hela för och efternamn blev Chance Runner.
 
Annars då? Jag typ, orkar inte blogga. Eller liksom, jag tror jag blev lite missnöjd med bloggdesignen och det dödade min motivation lite och nu försöker jag komma tillbaka till att få en ny idé och någonting nytt att arbeta mot. Dessutom känns det skönt att bara kunna spela i lugn och ro och veta att man inte måste hets  ta bilder på allting nytt för att upp färscht material på bloggen så snabbt som möjligt. Om ni förstår vad jag menar.
 
Såååå, kolla min instagram i guess, där uppdaterar jag åminstone en till två gånger per dag. Och bloggen kommer inte stå helt tom och dö ut, utan jag kommer komma tillbaka. Jag måste bara hitta en ny inspiration för bloggdesign, haha... Kanske en veckas break eller nåt? ;) aja, @misshaley på instagram! PUSS PÅ ER
 
 Mästarnas mästare

Vanligtvis har vi mästarnas mästare på söndagar, men eftersom vi ska ha vårat Lucia tåg då så skjöts det fram till idag. Det var Nina som höll i eventet och det gick ut på att vi skulle backa från Nic i Dinodalen till hissen och sedan hitta Victorie Winterfall som gömt sig någonstans där i närheten. Vi fick endast backa och aldrig gå framåt. Det blev Rockmormor som tog hem det idag, så stort grattis till henne! Nu väntas bara klubbmöte som startar om ca en timme.
 
Jag glömde även ta bilder på eventet igår, och efter lite förfrågningar från Jamie Winterbells spamkommentarer så VANN HON IGÅR. Värsta duktiga tanten. Så, nu vet ni det. Jamie har vunnit. Jamie vann. Jamie är bäst. osv osv.
 Hej!

Går vid namnet Haley Underfall på Starstables och har spelat i ungefär 2 år nu. Jag bloggar om mina aktiviteter i spelet, allt från uppdrag till klubbaktiviteter! Ni hittar mig på Server 1, Air star!